Vans x Napapijri Collection : Όταν η boarding κουλτούρα συναντά την outerwear τεχνογνωσία!

Η Vans, το brand που έχει λάβει παγκόσμια αναγνώριση στον χώρο των skateboarding & snowboarding λόγω του ασίγαστου πάθους του για οτιδήποτε εφάπτεται στον κόσμο των action sports, ένωσε τις δυνάμεις του με την Napapijri, την εταιρεία με την ιταλική κληρονομιά, το φινλανδικό όνομα και την νορβηγική σημαία για λογότυπο, που θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης στο κομμάτι του outdoor wear!

 

Η συλλογή αυτή αποτελεί ένα κράμα των καλύτερων χαρακτηριστικών του κάθε σήματος αλλά και το remake κάποιων από τα πιο θρυλικά προϊόντα τους.

 

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η επανέκδοση των Old Skool MTE 1 και Sk8-Hi MTE 2, τα οποία διατήρησαν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους ( Ultra Cush σόλα, ενισχυμένα κολάρα, Primaloft επένδυση) ενώ εμπλουτίστηκαν με την αδιαβροχοποιητική τεχνογνωσία της Napapijri (Hydroguard), παραμένοντας έτσι αναγνωρίσιμα ως τα διαχρονικά, χειμερινά sneakers της Vans.

 

 

Στο συλλεκτικό αυτό collab, δεν παρενέβη σχεδιαστικά μόνο η Napapijri στις προϊόντικές ναυαρχίδες της Vans, αλλά και το αντίστροφο. Γεγονός που αποδεικνύεται από το Anorak Jacket της συλλογής , το οποίο αποτελεί ένα μοναδικό πάντρεμα του Rainforest της Napapijri, του αδιάβροχου μπουφάν θρύλου που έχει καθιερωθεί ως το απόλυτο outdoor jacket, με το checkerboard pattern και την χρωματική παλέτα – σήμα κατατεθέν της Vans!

Σε αυτό το μοτίβο σχεδιαστικής αναδιαμόρφωσης και σύζευξης τεχνικών χαρακτηριστικών κινείται και η υπόλοιπη συνεργασία των δύο brands, που θα εξελίξει και θα αναδείξει το χειμερινό street style σας!

 

 

Μία πολυαναμενόμενη συλλογή η οποία αποτελεί περίτρανη απόδειξη πως όταν δύο πασίγνωστα και καθιερωμένα στον χώρο του street wear σήματα αποφασίσουν να συν – δημιουργήσουν , μόνο αψεγάδιαστα αποτελέσματα σαν αυτά προκύπτουν!