Tee Library: Το κορεάτικο brand που δημιουργήθηκε για να διηγηθεί ιστορίες.

 H Tee Library, είναι ένα κορεάτικο street fashion brand, που ιδρύθηκε το 2008 από τον Karl Park. Το μότο της εταιρείας είναι «Οι ιστορίες υπερβαίνουν την κουλτούρα κι έχουν την δύναμη να μεταδίδονται διαχρονικά». 

 

Κι ακριβώς αυτό κάνουν ο Park μαζί με τους συνεργάτες του τα τελευταία δεκατρία χρόνια. Μέσω των σχεδίων τους και των απεικονίσεων που φέρουν τα t-shirts τους, μας διηγούνται ιστορίες. Ιστορίες που είτε δεν γνωρίζαμε και δεν είχαμε ακούσει ποτέ, είτε σβήστηκαν από την μνήμη μας με την πάροδο του χρόνου. 


 

 Η σχεδιαστική έμπνευση της Tee Library προέρχεται από την κλασική λογοτεχνία, τα καίρια κοινωνικά ζητήματα αλλά κι από τις κοινές, αρχέγονες μνήμες που μας συνδέουν όλους. 



 

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις πηγές άντλησης έμπνευσης, αλλά το θέμα της κάθε συλλογής είναι πάντα πολύ προσεκτικά επιλεγμένο. Το αποτέλεσμα?

Η παραγωγή premium προϊόντων από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως το κορεάτικο βαμβάκι, που φέρουν μοναδικά και περίτεχνα τυπώματα. 


 

 Μία ακόμη λεπτομέρεια που ξεχωρίζει το brand από τα υπόλοιπα εφάμιλλα, είναι οι προσεγμένες συσκευασίες που συνοδεύουν το κάθε προϊόν. Κάθε λανσάρισμα έχει το δικό του θέμα και την δική του συλλεκτική συσκευασία. Είτε σε μορφή κασετίνας, είτε σαν ρετρό, σκληρόδετο βιβλίο, το packaging της Tee Library δεν έχει καμία σχέση με τα συμβατικά περιτυλίγματα που μέχρι τώρα έχεις συναντήσει! 


 

 Εν κατακλείδι, αυτό που διαφοροποιεί το brand του Karl Park από τα υπόλοιπα που κινούνται στο φάσμα του street fashion, είναι ο σκοπός. Σκοπός της ομάδας της Tee Library, δεν είναι απλά η παραγωγή ρούχων.

Είναι η μετάδοση ισχυρών μηνυμάτων, η δημιουργία ενός αισθήματος ένωσης μέσω των κοινών μας εμπειριών κι η διήγηση ιστοριών. Και τι πιο ξεχωριστό από το να φοράς μία ιστορία?

 

wearhouse team