Stance! Η εταιρεία που πούλησε περισσότερα από 15 εκατομμύρια κάλτσες σε πάνω 40 χώρες

 

Η Stance είναι μια αμερικανική εταιρεία που κατασκευάζει κάλτσες εσώρουχα και τα τελευταία χρόνια t-shirt και μαγιό. Ιδρύθηκε το 2009 και εδρεύει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Το 2010 ξεκίνησε η διάθεση των προϊόντων της και από τότε η πορεία της είναι εντυπωσιακή αφού έχει διαθέσει πάνω από 15 εκατομμύρια κάλτσες σε πάνω από 40 χώρες στον κόσμο.

 

 

stance-socks-we-exist-to-celebrate-human-originality

 

 

 

Η Stance παράγει κάλτσες για το NBA

 

 

Το 2015 το NBA ανακοίνωσε ότι οι κάλτσες Stance είναι οι επίσημες κάλτσες για τα γήπεδα NBA ξεκινώντας την σεζόν 2015-2016. Λίγο πριν η εταιρεία Stance απέκτησε επενδυτικά κεφάλαιο ύψους 50 εκατομμυρίων για την παραγωγή και προώθηση εσωρούχων.

 

 

nba-stance-collaboration-1100x650px

 

nba-stance-collaboration-1100x500px

 

 

Τα συνεργαζόμενα ονόματα με την επωνυμίας της Stance ονομάζονται "Punks and Poets". Περιλαμβάνουν μουσικούς, αθλητές, σχεδιαστές, καλλιτέχνες, στυλίστες, συγγραφείς και φωτογράφους.

 

Η αποτυχημένη ιδέα κατακτά τον κόσμο

 

Το συγκεκριμένο brand κατάφερε να μετατρέψει τις κάλτσες σε ένα συναρπαστικό αξεσουάρ. Οι ιδρυτές της είδαν μια κατηγορία που αγνοήθηκε μέχρι τότε, που είχε θεωρηθεί ως δεδομένη και είχε απορριφθεί ως επιχειρηματική ιδέα. Με το βάρος σε κάτι που είχε παραβλεφθεί, ανάφλεξαν ένα κίνημα της τέχνης και της αυτοέκφρασης που προσέλκυε αθλητές, ερμηνευτές και εικονικούς πολιτιστικούς επηρεαστές. Αυτοί στην συνέχεια ονομάστηκαν από την stance “the Punks & Poets”.

 

Υποστηρίζοντας τις δημιουργικές της ρίζες με μια εγωκεντρική εστίαση στην τεχνική καινοτομία, εξασφάλισε ότι οι κάλτσες Stance βρίσκονται τώρα σε περισσότερες από 40 χώρες στα πόδια εκείνων που τολμούν να είναι διαφορετικοί.

 

 

stance-socks-product-wall-1100x650px

 

 

Το κάθε σχέδιο στις κάλτσες της stance είναι μια προσωπική ιστορία αληθινών προσώπων και χαρακτήρων. Σκοπός της stance είναι να βρει και να αναδείξει την ανθρώπινη δημιουργικότητα που σπάει τους κανόνες και την μονοτονία.

 

 

 

Self Made And Self Making

 

 

Η stance σχεδιάζει και κατασκευάζει όλα τα προϊόντα της και το κάνει καλά. Τα τρία βασικά στοιχεία της δομής είναι ο σχεδιασμός [design], η τεχνολογική καινοτομία [technology] και η ποιότητα των υλικών [materials]

 

 

Design

 

 

Θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της τέχνης και της επιστήμης. Σχεδιάζει προϊόντα για την μέγιστη απόδοση αλλά ταυτόχρονα εμπνέουν το ανθρώπινο πνεύμα.

 

 

stance-socks-design-wearhouse-eshop

 

 

 

Technology

 

 

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της stance: «Το να σχεδιάσει και να παράγεις κάλτσες δεν είναι πυρηνική φυσική. Εμείς όμως θέλοντας να παρέχουμε το μέγιστο δυνατό σε τεχνολογική καινοτομία συνεργαζόμαστε με τους αντίστοιχους πυρηνικούς επιστήμονες»

 

stance-socks-technology-wearhouse-eshop

 

 

 

Material

 

 

Το υλικό από το οποίο παράγεται το κάθε προϊόν είναι καθοριστικής σημασίας. Αρχίζουν πάντα από το καλύτερο πλεκτό ύφασμα. Αν δεν είναι αρκετά καλό για τα προϊόντα τους θα αναπτύξουν κάτι καλύτερο. Έχουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία και το κάνουν σωστά.

 

 

stance-socks-materials-wearhouse-eshop

 

 

 

Punks & Poets

 

 

Αυτοί που αποτελούν την έμπνευση στις κάλτσες της Stance είναι οι καλλιτέχνες. Η Stance Socks τους ονομάζει Punks & Poets Group. Eίναι εκείνοι που τολμούν να είναι αληθινοί με τον εαυτό τους και να δώσουν τον παλμό του brand name μας. «Με ελεύθερη σκέψη, γενναίοι και παθιασμένοι με την ζωή, κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο και ζουν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες».

 

 

punks-and-poets-stance-group-a