Η συνεργασία του wearhouse.gr με την Skecher

 

 

 

 

Λίγα λόγια για τη SKECHERS

 

 

Η skechers είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο των αθλητικών και Lifestyle παπουτσιών. Σχεδιάζει, αναπτύσσει και διαθέτει πάνω από 3.000 διαφορετικά μοντέλα ανδρικών, γυναικείων και παιδικών παπουτσιών. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας αγγίζει τα 4,16 δισεκατομμύρια δολάρια όπου της επιτρέπει να διαπραγματεύεται στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

 

Η φιλοσοφία της εταιρείας στηρίζεται στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Βασίζεται αποκλειστικά στους συνεργάτες της που αποτελούν την δυναμική της. Η διαχρονική της αξία βασίζεται στα υψηλής ποιότητα προϊόντα της, τη μεγάλη γκάμα σε προϊόντα, τα διαφοροποιημένα και προσαρμόσιμα εθνικά και διεθνή κανάλια διανομής όπως επίσης και το πολυκαναλικό στοχευμένο marketing.

 

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω η εταιρεία προσφέρει δύο διακριτές κατηγορίες παπουτσιών:

  • Τα παπούτσια lifestyle
  • Τα αθλητικά παπούτσια

 

 

skechers men and women

 

 

skechers for men and for women - wearhouse.gr by bakagiannis

 

 

skechers-lifestyle-wearhouse-online-store

 

 

Οι δραστηριότητες της εταιρείας δεν περιορίζονται όμως μόνο στα παπούτσια. Μέσω αποκλειστικών συνεργασιών η skechers διαθέτει επώνυμα αθλητικά ενδύματα, αξεσουάρ, προϊόντα περιποίησης παπουτσιών και πολλά ακόμα.

 

 

Skechers ρούχα από το online κατάστημα wearhouse.gr

 

 

skechers sports and lifestyle

 

 

Αθλητικοί θρύλοι παγκόσμιας αναγνώρισης υποστηρίζουν και συνεργάζονται με την skechers. Χαρακτηριστικά ονόματα αυτών είναι ο David Ortiz, ο Tony Romo, ο Sugar Ray Leonard και ο Howie Long. Στην κατηγορία παπουτσιών της Skechers Performance Division περιλαμβάνονται ο πρωταθλητής του μαραθωνίου και νικητής του Boston Marathon Meb Keflezighi, τους εκλεκτούς Ed Cheserek και Tara Welling και τους αθλητές γκολφ Matt Kuchar, τον Brooke Henderson, τον Russell Knox, τον Wesley Bryan, τον Billy Andrade και τον Colin Montgomerie.


Στην κατηγορία της lifestyle σειράς περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η καλλιτέχνιδα Camila Cabello.

 

 

 

skechers men and women

 

 

skechers men and women

 

 

Η εταιρεία διαθέτει τα προϊόντα της είτε σε ανεξάρτητα, ή σε ειδικευμένα καταστήματα, όπως επίσης και σε πολυκαταστήματα, καθώς και σε 2.715 καταστήματα λιανικής πώλησης SKECHERS, ένα εκ των οποίων είναι το κατάστημα Bakagiannis Premium Jean Store στα Ιωάννινα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα wearhouse.gr.


Εκτός από το δίκτυο πωλήσεων στην Αμερική, η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της στις περισσότερες χώρες στον κόσμο μέσα από το δίκτυο θυγατρικών εταιρειών. Η έδρα της Εταιρείας είναι στο Manhattan Beach, στη California.

 

Για την Ελληνική και Κυπριακή αγορά ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος είναι η εταιρεία Top Trends A.E. Το κατάστημα Bakagiannis Premium Jean Store και το wearhouse.gr συνεργάζονται αποκλειστικά με την Top Trends για την διάθεση των προϊόντων Skechers σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

 

 

 

 

Η ομάδα του wearhouse.gr!