Puma RS-X Trophies! Τα sneakers των G-Easy & Nipsey Hussle

 

 

Puma RS-X Trophies! Τα sneakers των G-Easy & Nipsey Hussle

 

Κάνοντας level up στο streetstyle, η PUMA λανσάρει το επόμενο iteration του πρωτοποριακού RS-X. “The all - New Trophy Is Rising To Fame”!

 

 

 

Puma rs-x Trophy

 

 

Puma RS-X Trophy

 

 

To νέο Trophy διαδέχεται επάξια τον προκάτοχό του Toys, ενθουσιάζοντας με το κομψό αλλά ταυτόχρονα πρωτοποριακό bulky σχεδιασμό του, απόλυτα εναρμονισμένο με τα όσα επιτάσσει η μόδα. Glamour στοιχεία και ιδιαίτερες λεπτομέρειες του δίνουν αίσθηση υπεροχής και μοναδικότητας. “The RS-X Trophies celebrates the extreme reinvention of fame in the era of social media and reality television”.

 

 

Puma RS-X Trophy

 

 

Πίσω στη δεκαετία του '80s, η τεχνολογία RS ήταν η επιτομή του cushioning, πρωτοπορώντας στο οικοσύστημα των sneakers. Ανοίγοντας το δρόμο για το μέλλον και τιμώντας το παρελθόν, σήμερα η PUMA λανσάρει τη σειρά RS-X και γιορτάζει την επανένταξή του στη βιομηχανία των sneakers με ιδιαίτερα mixes υλικών & κορυφαία ποιότητα, έντονους χρωματικούς σχεδιασμούς και αστείρευτη έμπνευση για το μέλλον.

 

 

Puma RS-X Trophy

 

 

Puma RS-X Trophy

 

 

Στις μέρες η τάση ένταξης «νέων» προσώπων στο χώρο των celebrities φέρνει νέα δεδομένα. Πρόσωπα που προέρχονται από τα social media, τον αθλητισμό, τη μουσική και πολλούς τομείς ακόμη. Αυτό το disrupt που συμβαίνει σήμερα, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το σχεδιασμό του νέου RS-X Trophies.

 

 

Puma RS-X Trophy

 

 

Κατασκευασμένο με τεχνολογία RS στη μεσαία σόλα, η bulky σιλουέτα του είναι κομψά διακοσμημένη με δερμάτινες λεπτομέρειες. Ανταγωνίζοντας τον ίδιο του τον εαυτό, το ήδη αγαπημένο Trophy με τις κομψές λεπτομέρειες και στοιχεία που προσδίδουν το όνομά του, διατίθεται σε 3 χρωματικούς συνδυασμούς, Black –Team Gold, White-Bronze & Steel-Grey Dark Shadow.

 

Το wearhouse.gr και το Bakagiannis Prermium Jeans Store στα Ιωάννινα συνεργάζονται αποκλειστικά με την puma και εξασφάλισαν το RS-X Trophy στον πιο δυνατό χρωματικό συνδυασμό αυτό του Black-Team Gold.

 

 

Η ομάδα του wearhouse.gr