Το e-shop www.wearhouse.gr είναι η ηλεκτρονική εξέλιξη του φυσικού μας καταστήματος Bakagiannis Premium Jeans Store το οποίο εδρεύει στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων από το 1981 και δραστηριοποιείται ,στην ανδρική και γυναικεία ένδυση, στην υπόδηση αλλά και στο αξεσουάρ. Τα τελευταία 6 χρόνια σημειώνει τεράστια άνοδο με αποστολές σε όλη την Ελλάδα και στο Εξωτερικό, κυρίως Αμερική και Ευρώπη, και αυτό είναι κάτι που εναπόκειται στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, σε συνδυασμό με την συνεργασία επωνύμων και φυσικά αυθεντικών προϊόντων στην ιδανική τιμή.

Κορυφαίες Εταιρείες

Το φυσικό κατάστημα αποτελεί σημείο αναφοράς της πόλης, στο κομμάτι του Denim και γενικώς της casual μόδας. Από το 1981 μέχρι και σήμερα συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του denim όπως Levis, Lee, Staff jean, Wrangler κ.ά. Επίσης εταιρείες στο κομμάτι της άνω ένδυσης αλλά και του αξεσουάρ όπως Cayler&Sons, Homeboy, Alpha Industries, Herschel κ.ά, οι οποίες προσθέτουν ένα ύφος της Street Fashion κουλτούρας το οποίο και συνδέεται άμεσα με το τμήμα του Sneaker που διαθέτουμε σε μεγάλη ποικιλία.

Τεράστια Ποικιλία

Τα τελευταία χρόνια το Sneaker έχει κερδίσει το δικό του έδαφος μέσα στο κατάστημά μας με συνεχώς ανοδικές τάσεις. Εταιρείες όπως Adidas, Vans, Converse, Puma, Fred Perry κ.ά εγγυώνται την τέλεια ποιότητα στην ιδανική τιμή για τον αγοραστή. Η μεγάλη ποικιλία στα προϊόντα μας καθώς και η συχνή ανανέωση της συλλογής μας μέσα στη σεζόν, δίνει τεράστια δυναμική επισκεψιμότητας και επιλογών τόσο στο φυσικό μας κατάστημα όσο και στο e-shop μας.

 

Με πάθος την πρωτοπορία, με επιμονή στην ποιότητα και οδηγό το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης η εταιρεία μας αποτελεί μια από τις κορυφαίες και γνωστές επιχειρήσεις του χώρου της πανελλαδικώς, κάτι το όποιο επιβεβαιώνεται μέσα από την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος οι σταθερές συνεργασίες μας όλα αυτά τα χρόνια με τις επίσημες αντιπροσωπείες των εταιρειών μας, χτίζουν ένα επιπλέον κλίμα αξιοπιστίας απέναντι στους πελάτες μας αλλά και στους προμηθευτές μας.

// ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ