Η πορεία της PCP και η συνεργασίας της με την Chanel

H εταιρεία δημιουργήθηκε το 1958 στην Θεσσαλονίκη, όπου είχε σαν αντικείμενο αποκλειστικά την δημιουργία ανδρικών ρούχων και συγκεκριμένα πανωφόρια. Το 2012 η Χριστίνα Παπαχρήστου ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση και ξεκίνησε να σχεδιάζει αποκλειστικά ρούχα για γυναίκες. Η απήχηση πολύ μεγάλη. Λίγο καιρό αργότερα ανέλαβε την διοίκηση της επιχείρησης ο αδερφός της Χριστίνας, Πέτρος.

 

pcp-kolan-gynaikeio-leggings-wearhouse.gr

 

 

Τα δύο αδέρφια με εντυπωσιακές εμφανίσεις, νέες ιδέες και πρωτοποριακές δημιουργίες κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρίσκονται σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Στόχος της PCP, που το όνομά της προέρχεται από τα αρχικά, Pella – Christina – Papachristou, ήταν να δώσει μια νέα έκφραση, κάτι κουλ, ποπ και σούπερ στιλάτο. Κάτι που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και του απαιτητικού ρυθμού ζωής, η οποία θέλει με το ίδιο outfit να πάει στη δουλειά, στο γυμναστήριο και φυσικά να βγει για ποτό με τις φίλες της.

 

 

Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν τα #pcpleggings

 

 

 

wearhouse.gr-pcp-leggings

 

 

 

Νέες δημιουργίες και συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα wearhouse.gr

 

 

Η εταιρεία PCP με την πάροδο των χρόνων μας εκπλήσσει παρουσιάζοντάς μας συνεχώς καινούρια προϊόντα ικανά να δημιουργήσουν νέες τάσεις μόδας. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που συνεργάζεται με 150 και πλέον καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Και το wearhouse.gr είναι ένα από αυτά. Διαθέτει όλη την συλλογή της PCP και δεν χάνουμε ευκαιρία ώστε να βρεθούμε στο εργαστήρι της εταιρείας για να δούμε τα νέα σχέδια και χρώματα.

 

Βλέπουμε έντονα χρώματα και σχέδια όπως επίσης και κομμάτια γεμάτα γκλίτερ επηρεασμένα από τα 80ς που μπορούν να δώσουν στο καθημερινό στυλ μία άλλη οπτική.

 

 

pcp-rouxa-kolan-gynaikeia-unisex-glitter-legging

 

 

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως αυτή η μανία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας αφού υπάρχουν φανατικές οπαδούς που την υποστηρίζουν εδώ και χρόνια.

 

 

 

"Touch your boobies" PCP Collection

 

 

 

Η εταιρεία όμως δεν στάθηκε μόνο στο εμπορικό κομμάτι αφού μέσα από διάφορες καμπάνιες όπως το “TOUCH YOUR BOOBIES” δώρισε όλα τα έσοδα στο Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης θέλοντας να προβάλει και να ευαισθητοποιήσει το θέμα της εποχής ωθώντας  τις γυναίκες στον άμεσο έλεγχο.

 

 

PCP-CLOTHING-CHERRY-LEGGINGS-BEST-SELLING-wearhouse

 

 

Είναι όμως λογικό μία τέτοια εταιρεία να σταθεί αποκλειστικά και μόνο στη δημιουργία μόνο ενός κομματιού? Φυσικά και όχι αφού προχώρησε και στη δημιουργία ανδρικών και γυναικείων μαγιό με απίστευτα σχέδια και χρώματα.

 

 

 

Η συνεργασία της PCP με την Chanel

 

 

 

Αυτό που ερχόταν όμως ήταν αναπάντεχο… Μια καινούργια συλλογή με το όνομα THE BLACK LABEL SERIES σε συνεργασία με τη chanel είναι γεγονός… Χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες στον αργαλιό με ξεχωριστά πολύχρωμα σχέδια όπως και χρωματιστές γούνες, φούστες και crop top με το ίδιο ακριβώς υλικό με τα κολάν ήρθαν για να μείνουν…

 

 

THE-BLACK-LABEL-SERIES-pcp-collection-wearhouse

 

 

THE-BLACK-LABEL-SERIES-pcp-collection-wearhouse

 

 

Οι άνθρωποι της PCP εμπνέονται από διάφορα μέρη του κόσμου και δημιουργούν μοναδικά σχέδια. Άκρως εντυπωσιακά χρώματα και μοναδικά outfit για μοναδικές προσωπικότητες!!!