4+1 Προτεινόμενοι συνδυασμοί για την άνοιξη του 2018

Η άνοιξη πλησιάζει και είμαστε έτοιμοι να την υποδεχθούμε με τους πιο άνετους, χρωματιστούς και στιλάτους συνδυασμούς. Φυσικά, ο ερχομός της άνοιξης έχει και ψυχολογική διάσταση. Σηματοδοτεί μια σειρά από αλλαγές. Η βασικότερη αλλαγή που γίνεται στην ντουλάπα σου είναι η μετακίνηση και αποθήκευση των χειμωνιάτικων ρούχων στα πάνω ράφια και η τοποθέτηση των ανοιξιάτικων και καλοκαιρινών στα κάτω. Μέσα από αυτήν την διαδικασία βλέπεις, θυμάσαι και επιλέγεις τα ρούχα που θέλεις να φορέσεις και να κρατήσεις.

 

 

"Fashion Weeks Spring-Summer 2018"

 

 

Παράλληλα, τα fashion weeks για την σεζόν που έρχεται, Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018, ολοκληρώνονται από όπου καταγράψαμε τι θα φορεθεί φέτος και ποια χρώματα θα επικρατήσουν περισσότερο για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας. 

 

 

 

"Instagram daily outfit Vote"

 

 

Συνδυάσαμε λοιπόν τα χρώματα με προϊόντα στιλάτα και μοντέρνα και σας παρουσιάζουμε 4 + 1 αγαπημένα outfit των Instagrammers του wearhouse.gr. Ακολούθησέ μας και δες καθημερινά αγαπημένους συνδυασμούς ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ.

 

 

 

"Βάλε χρώμα στα ρούχα σου"

 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο με τον ερχομό της άνοιξης μετά από τα μουντά και «βαριά» χρώματα του χειμώνα, θέλουμε να φορέσουμε πιο ανοιχτά και ζωηρά που χαρακτηρίζουν την εποχή που έρχεται. Στις επιδείξεις μόδας που παρακολουθήσαμε μέχρι σήμερα κυριαρχούν το πορτοκαλί, το κίτρινο, το ροζ και το απαλό μπλε. Είχαμε αναφερθεί ξανά στο χρώμα πορτοκαλί στο blog του wearhouse.gr με τίτλο «Τα χρώματα της σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018».

 

 

orange-outfit-spring-summer-2018-wearhouse

 

 

Το πορτοκαλί συνδυάζεται πολύ εύκολα με ένα jean παντελόνι, κυρίως σκούρας απόχρωσης, για τις αρχές της άνοιξης όπου σας προτείνουμε μια φούτερ μπλούζα και λευκό sneaker παπούτσι. Άνετος συνδυασμός που θα σας προφυλάξει από την δροσερή θερμοκρασία της άνοιξης.

 

 

 

"Προκάλεσε τα βλέμματα και κέντρισε το ενδιαφέρον"

 

 

Εντυπωσιακές αλλά πιο τολμηρές εμφανίσεις χαρίζει το κίτρινο χρώμα. Το κίτρινο χρώμα εκπέμπει τόση ζωντάνια και χαρά ανάλογα με ποιες αποχρώσεις του επιλέγουμε. Εμείς επιλέξαμε να δημιουργήσουμε δύο outfits με έντονο κίτρινο cover, μαύρο adidas sneakers και μπλούζα σε λευκές αποχρώσεις ή για τις πιο ζεστές ημέρες ένα T-Shirt από την levis. Επιλέξαμε jean παντελόνι για το ένα και jean φούστα για το άλλο ώστε να έχουμε προτάσεις και για ανδρικά outfit αλλά και για γυναικεία.

 

 

yellow-outfit-spring-summer-2018-wearhouse

 

 

 

"Γίνε και λίγο ρομαντικός"

 

 

 

Υπάρχει ένα χρώμα που προκαλεί έντονα συναισθήματα ρομαντισμού και ξυπνάει ευαίσθητα ένστικτά μας. Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι αναφερόμαστε στο ροζ χρώμα και τις αποχρώσεις του όπως το blush pink και το έντονο φούξια.

 

 

pink-outfit-spring-summer-2018-wearhouse

 

 

Ακολουθήστε μας στα social Media και δείτε καθημερινά outfit αποκλειστικά από την συλλογή του Wearhouse.gr!