Puma RS 9.8 - Τα sneaker της Puma για την νέα σεζόν και πως να τα συνδυάσετε

 

 

Η puma, μετά το δυνατό come back με την επανακυκλοφορία του sneaker Cell Endura για το οποίο είχαμε μιλήσει σε προηγούμενο άρθρο στο blog του wearhouse.gr (μπορείτε να το δείτε εδώ) έρχεται πάλι να έλξει τα βλέμματα όπως η βαρύτητα της γης με την κυκλοφορία του Puma RS 9.8 Space.

 

 

Puma Sneaker RS 9.8 Space - Λευκό - Κόκκινο 370230-01

 

 

Το galaxy inspired RS 9.8 Space είναι κοντά μας και φέρνει μαζί του έμπνευση από νέα frontiers και γαλαξίες του σύμπαντος. Επιρροή στα sneakers αποτελούν και οι άνθρωποι που αψηφούν τους κοινωνικούς κανόνες και τους νόμους της φυσικής! Το όνομα RS 9.8 αναφέρεται στα 9,8 m/s2 που είναι η ταχύτητα της βαρυτικής επιτάχυνσης, κοντά στην επιφάνεια της γης!

 

 

Puma Sneaker RS 9.8 Space - Λευκό - Κόκκινο 370230-01

 

 

Το puma RS 9.8 θα κυκλοφορήσει 4 διαφορετικά μοντέλα σε διαφορετικές ημερομηνίες από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2019. Οι ονομασίες των μοντέλων αυτών θα είναι “Puma RS 9.8 Space” το οποίο και έχει ήδη κυκλοφορήσει και έχουμε παραλάβει στο wearhouse.gr ως puma reseller agent, το “Puma RS 9.8 Core”, το “Puma RS 9.8 Cosmic” και το “Puma RS 9.8 Gravity”. Τα μοντέλα αυτά αναμένεται να κυκλοφορήσουν με την σειρά που εμφανίζονται στο άρθρο, χωρίς βέβαια η εταιρεία να αποκλείει την ταυτόχρονη κυκλοφορία όλων!

 

 

 

Διαθέσιμα χρώματα για το μοντέλο Puma RS 9.8 Space

 

 

Το wearhouse.gr εξασφάλισε μέσα από το δίκτυο των επίσημων συνεργατών της Puma στην Ελλάδα, την διάθεση των 2 χρωματικών συνδυασμών για το RS 9.8 Space. Ο πρώτος αναφέρεται στο Puma Sneaker RS 9.8 Space - Λευκό-Κόκκινο με κωδικό 370230-01 και μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες και χαρακτηριστικά στον ακόλουθο σύνδεσμο, ενώ το αντίστοιχο σε γυναικείο είναι το Puma Sneaker RS-9.8 Space - Ροζ με κωδικό 370230-05 που ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ να βρείτε όλες τις τεχνικές λεπτπομέρεις και την αναλυτική του περιγραφή.

 

 

Puma Sneaker RS 9.8 Space - Λευκό - Κόκκινο 370230-01

 

 

Puma Sneaker RS-9.8 Space - Απαλό Ροζ 370230-05

 

 

 

Λεπτομέρειες Προϊόντος

 

 

Σχεδιασμένα για μετάβαση μέσω απομακρυσμένων γαλαξιών, τα RS 9.8 Space Sneakers έχουν εξοπλιστεί με τεχνολογίες απόσβεσης κραδασμών και σωστής υποστήριξης του ποδιού! Η τεχνολογία Running System της PUMA και η μεσαία σόλα EVA με συμπιεσμένη μάζα προσφέρουν άνεση, ενώ η ελαστική εξωτερική σόλα παρέχει πρόσφυση σε κάθε είδους επιφάνεια. Λωρίδες από σουέτ και δέρμα διακοσμούν το άνω μέρος του παπουτσιού ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν επιπλέον στήριξη και άνεση. Το συνολικό εντυπωσιακό σύνολο ολοκληρώνεται με την ετικέτα PUMA RS 9.8 στη γλώσσα του! Ποτέ άλλοτε η μόδα δεν είχε τόση τεχνολογία!

 

 

Puma Sneaker RS 9.8 Space - Λευκό - Κόκκινο 370230-01

 

 

 

Ιδιότητες και τεχνολογίες

 

 

  • RS (Running System): Η άνετη τεχνολογία και το αξεπέραστο πάτημά του, αποκαλύπτονται όλο και περισσότερο στη διάρκεια της ημέρας, κρατώντας το πόδι σε σταθερά επίπεδα άνεσης. Πρόκειται για ένα οργανικό πολυμερικό υλικό βασιζόμενο στην πολυουρεθάνη που επιτυγχάνει την μέγιστη επιστροφή ενέργειας από κάθε βήμα ενώ ταυτόχρονα αποσβένει τους κραδασμούς μέσω της δομής του επιτρέποντας στο πόδι να παραμείνει άνετο και ξεκούραστο.
  • CMEVA: Η συμπιεσμένη μεσαία σόλα EVA προσφέρει ανάλαφρη αίσθηση στο πόδι. Το υλικό EVA είναι το κυρίαρχο υλικό στην κατασκευή σόλας τόσο στα sneakers παπούτσια όσο και στα αθλητικά. H Puma ως πρωτοπόρος και καινοτόμος εταιρεία ενσωματώνει την συμπιεσμένη EVA ενδιάμεσα στην σόλα. Το sneaker συμπληρώνει τον lifestyle χαρακτήρα του και ταυτόχρονα αυξάνει την άνεση σε κάθε βήμα.

 

 

Puma RS 9.8 Space Sneakers Eva technology CMEVA

 

 

Το Puma RS 9.8 Space συνδυάζεται εύκολα με jean, t-shirt ακόμα και με ένα απλό μοδάτο πουκάμισο και βερμούδα.