Exclusivities - New menu and collaborations in wearhouse on line store

 

 

Exclusivities New Menu

 

 

Exclusivities Menu | New collaborations and Exclusive Sneakers and Clothes

 

 

Στην επιτυχημένη πορεία των φυσικών μας καταστημάτων, Bakagiannis Premium Jeans Store και Wearhouse καθώς και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος Wearhouse.gr έρχονται να προστεθούν και οι αποκλειστικές συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες του χώρου ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ.

Θέλοντας να προβάλουμε αποτελεσματικά αλλά και να διαχωρίσουμε τα προϊόντα των αποκλειστικών συνεργασιών διαφόρων εταιρειών δημιουργήσαμε στο κεντρικό menu του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μια νέα επιλογή «Exclusivities». Από το menu αυτό ανοίγει και παρουσιάζονται οι συνεργασίες των εταιρειών και φυσικά οι Premium Σειρές εταιρειών με τις οποίες το wearhouse.gr έχει συνεργασία.

 

 

 

Έτσι μέσα από το άρθρο αυτό σας παρουσιάζουμε δύο συνεργασίες που αφορούν την Eastpak με την Alpha Industries και αυτή της Eastpak με την Dickies και μια Premium συλλογή της vans.

 

Στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί με στην Eastpak, την εταιρεία που κατασκευάζει ποιοτικά και ανθεκτικά backpack με εγγύηση έως και 30 χρόνια [Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Eastpak] . 
Η πρώτη συνεργασία της είναι με την Alpha Industries η οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει ρούχα. Οι δύο αυτές εταιρείες προχώρησαν στην κατασκευή backpack με την τεχνογνωσία της eastpak και τα υλικά της Alpha Industries που χρησιμοποιεί η τελευταία στα jackets της (Δείτε εδώ την συλλογή σε Jackets).  Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα της συλλογής ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ.

 

 

 

eastpak x alpha exclusivities backpack

 

 

Η δεύτερη συνεργασία έγινε με την Dickies, μια εταιρεία που πρόσφατα προστέθηκε στους συνεργάτες του wearhouse.gr. Η Dickies κατασκευάζει ρούχα και αξεσουάρ και όπως αναφέρει η ίδια “We ‘re Basic”. Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα προϊόντα της Dickies και να κάνουμε αναλυτικό review για την ανθεκτικότητα και την άνεση που προσφέρουν. Οι λόγοι αυτοί είναι και οι βασικοί που τα ρούχα Dickies επιλέγονται από skateboarders και BMX Riders.

 

Η συνεργασία της eastpak με την Dickies απέδωσε καρπούς και παρουσίασαν μια σειρά από Backpack ιδανικά για back to school αλλά και για travelers ή workers backpack. Οι χρωματικές επιλογές είναι κυρίως επηρεασμένες από το χρωματολόγιο της Dickies. Μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα προϊόντα στην σελίδα από όπου μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας.

 

 

Eastpak x Dickies Collaboration

 

 

 

Στην κατηγορία exclusivities παρουσιάζονται και οι Premium συλλογές όπως αναφέραμε παραπάνω, μία από τις οποίες είναι η Vans Anaheim συλλογή [ Διαβάστε όλο το άρθρο στο blog του wearhouse ]. Πρόκειται για την συλλογή που είναι εμπνευσμένη από το πρώτο κατάστημα της Vans στο Anaheim της Καλιφόρνιας. Τα προϊόντα της συλλογής περιλαμβάνουν στα sneakers: Authentic, Old Skool, SK8-Hi, ERA και Slip On.

 

 

vans anaheim exclusivities sneakers

 

 

 

 

wearhouse team!