Unboxing Video - New Balance Spring Hike Trail 997H

 

 

New Balance Spring Hike Trail 997H

 

Στο πρώτο μας unboxing video σας παρουσιάζουμε τα Spring Hike Trail Sneakers της New Balance, μιας εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο του casual wear από τον 1906. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι μια νέα προσθήκη στην συλλογή της, επηρεασμένο από την φύση και τα χρώματά της. Διαθέτει σολά τεχνολογίας Encap για άνεση στο πάτημα, όπως και υλικό Cordura στο πάνω μέρος του παπουτσιού για αντοχή.

 

 

 

 

Encap τεχνολογία

 

 

Η τεχνολογία EnCap αναπτύχθηκε από την New Balance για την ενσωμάτωση και την καλύτερη υποστήριξη του σώματος και ιδιαίτερα στο σημείο της φτέρνας κατά την επαφή στο έδαφος.
Σύμφωνα με την τεχνολογία αυτή, το πίσω μέρος της σόλας του παπουτσιού κατασκευάζεται από ένα αφρώδες υλικό ως ενδιάμεση σόλα και ενισχύεται από ένα κέλυφος πολυουρεθάνης. Η κατασκευή αυτή βελτιώνει την ήδη πολύ καλή απόδοση της σόλας στην απορρόφηση των κραδασμών και υποστηρίζει καλύτερα το σώμα. Επιπλέον επιτρέπει πιο άνετο περπάτημα και σταθερότητα σε κάθε βήμα.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο επίσημο site της New Balance στον παρακάτω σύνδεσμο: https://support.newbalance.com/hc/en-us/articles/360009525094-What-is-an-ENCAP-

 

 

 

Cordura τεχνολογία

 

 

Τα υφάσματα Cordura αποτελούν το αποτέλεσμα μακροχρόνιων μελετών και δοκιμών γύρω από την ανάπτυξη και βελτιστοποίηση φυσικών και τεχνιτών υφασμάτων. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των υφασμάτων Cordura είναι η αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις, όπως σκισίματα, η αντοχή σε περιβάλλον με μεγάλο ποσοστό υγρασίας. Επίσης είναι ευπροσάρμοστα υλικά που αυτό σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή οποιουδήποτε ρούχου ή τμήματος αυτών καθώς επίσης και οποιουδήποτε υποδήματος ή αξεσουάρ.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.cordura.com/

 

 

wearhouse team!